Blogartikelen laten schrijven

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Meer websitebezoekers, jouw merk positioneren als beste in de branche of wil je jouw potentiële klanten informeren? Online content voor meer websitebezoekers en relevante leads. Lokaal beter gevonden worden en Google domineren op belangrijke zoektermen? SEO op de automatische piloot dankzij Your International

Multimedia SEO

Met afbeeldingen en video gaan we verder dan tekst. En met off-page SEO gaan we verder dan SEO Copywriting – zowel bij B2C blogartikelen als B2B blogs.

Hoger in Google ranken? 40 bewezen copywriting technieken om te verkopen, overtuigen en informeren met blogartikelen. Altijd een SEO aanpak die past bij jouw budget. Of je nu lokaal gevonden wilt worden of internationale SEO wilt toepassen in jouw blog, wij staan je bij.

Uitgebreid zoekwoordonderzoek in een uitgebreide SEO strategie: on page SEO, off page SEO, technische SEO en factoren als long- en shorttail keywords, LSI en keyword density.

Your International bewezen SEO blog strategie

Een snelle, transparante en efficiënte SEO aanpak. Van begin tot eind. Plaats eenvoudig een order via onze website, telefonisch of per e-mail. Na uitgebreid onderzoek en een kennismaking kunnen we aan de slag met de eerste optimalisatieslag

Feedback of overleggen? Jouw persoonlijke account manager is altijd bereikbaar.
40+ organisaties in verschillende niches profiteren van onze SEO werkwijze.

Waarom SEO blogs laten schrijven?

Meer websitebezoekers, jouw merk positioneren als beste in de branche of wil je jouw potentiële klanten informeren over jouw diensten of producten?

Bloggen stelt jou in staat om jouw potentiële klanten te bereiken. Blogs helpen jou je bedrijf te promoten. Het is de perfecte manier om een publiek aan te trekken, omdat je middels een blog waarde levert, zonder daar iets voor terug te vragen!

Een van de grootste voordelen van blogartikelen, is dat je jouw eigen reputatie beheert, niemand anders. In de drukke digitale markt is het van levensbelang dat bedrijven werken aan het opbouwen van vertrouwen met hun leads en klanten. SEO Blogartikelen zorgen niet alleen voor een positieve merkreputatie, ook zorgen ze ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines… En dat is meer waard dan wat dan ook.

Blogartikelen transformeren jouw potentiële klanten in betalende klanten!

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

SEO voor een website die beter vindbaar is in de zoekmachines

Blogs zijn overal, en dat is niet voor niets. Ook jouw doelgroep is nieuwsgierig! Als jij kwalitatieve content deelt met jouw potentiële klanten, stijgt jouw naamsbekendheid en jouw vertrouwen. Binnen no-time maak je klanten van de lezers van jouw blog!

Meer websitebezoekers naar jouw website?
Jouw merk positioneren als beste in de branch?
Informeren en converteren tegelijk?

Onze SEO Bloggers schrijven om gevonden te worden in zoekmachines, zodat jij kunt rekenen op meer websitebezoekers. Maar dan? Websitebezoekers moeten converteren, toch?

Voor het schrijven van SEO blogs houden we rekening met vindbaarheid, en nog belangrijker: leesbaarheid. Zodat jouw websitebezoekers converteren.

Hiervoor gebruiken we 40 bewezen SEO technieken.

Nog geen Blog? Een gemiste kans!

Naamsbekendheid en vertrouwen krijg je niet zomaar. Om de aandacht te pakken en de behoefte van klanten aan te spreken zijn blogartikelen ideaal.

Met een blog die relevant is voor jouw publiek creëer je een autoriteitspositie voor jezelf of jouw bedrijf. Het verbetert jouw professionele imago

De kracht van bloggen wordt vaak onderschat, positief voor diegenen die het wél gebruiken. Een gemiste kans voor diegenen die niet bloggen!

Wat wil je bereiken?
– Meer klanten?
– Meer naamsbekendheid?
– Een betere reputatie?

Your International werkt samen met jou een content strategie uit zodat je binnen no-time jouw doelen behaalt.
Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap goed overkomt!

Hoe schrijven wij blogartikelen?

Voorafgaand aan het schrijven van SEO teksten, verrichten wij intensief zoekwoordenonderzoek, zodat jij alleen de meest relevante bezoekers naar jouw website trekt.

Onze SEO copywriting specialisten schrijven de teksten aan de hand van onze briefing & onderzoek en houden rekening met rankingsfactoren zoals zoekwoorddichtheid, LSI en andere factoren.

Onze blogschrijvers nemen de tijd om jouw bedrijf, boodschap en doelen te begrijpen en om de concurrenten te analyseren. We zorgen altijd voor een aanpak waarbij de teksten wervend én goed vindbaar zijn.

Ook Google vindt onze blogartikelen waardevol, ze komen niet voor niets regelmatig op de eerste pagina terecht. Hiervoor gebruiken we 40 bewezen SEO technieken.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.