Amazon.com Teksten laten schrijven

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Op Amazon.com is er veel concurrentie, ongetwijfeld ook in jouw niche. Je maakt het verschil met een converterende producttekst. Converterende Amazon.com productteksten: verkoop je producten via Amazon.com? Dan weet je ongetwijfeld dat er een aantal factoren onmisbaar zijn bij een converterende Amazon.com productpagina. Welk product je ook verkoopt: een ergonomisch bureau van €599,99 of een fietslampje van €5,99… je kunt niet zonder afbeeldingen, productspecificaties en converterende producttekst.

Voor het schrijven van Amazon.com productteksten houden we rekening met vindbaarheid, en nog belangrijker: leesbaarheid. Zodat jouw potentiële klanten jouw producten vinden in plaats van de producten van de concurrent.

Hiervoor gebruiken we 40 bewezen SEO technieken.

Hoe schrijven wij Amazon.com teksten?

Bij een Amazon productpagina is het belangrijk dat je de voordelen van het product/de dienst benoemt. Ook gebruiken we voor de ideale Amazon.com producttekst bijvoeglijke naamwoorden om te benadrukken. Daarnaast speelt het schaarste principe een grote rol.

We schrijven de perfecte productpagina met het AIDA model in ons achterhoofd: interactie met de lezer (potentiële koper) is het doel. Gedurende het lezen van de tekst denkt de lezer: dit klopt, inderdaad, juist…

Er is geen betere manier om kopers te betrekken dan het stellen van een vraag. We stellen vragen en geven antwoorden om een herkenbare situatie te schetsen en lezers betrokken te houden.

Daarnaast maken we gebruik van Power Woorden. Power Woorden als ‘Verbeteren – Vertrouwen – Direct – Best – Speciaal – Meer – Extra – Resultaat – Compleet’ doen het enorm goed in productpagina’s.

Met deze en nog 40 technieken maak je het jouw potentiële klant een stuk makkelijker om ja te zeggen.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Amazon.com teksten

Op Amazon.com is er veel concurrentie, ongetwijfeld ook in jouw niche.
Je maakt het verschil met een converterende producttekst. Een tekst waar je rekening houdt met het verlangen van de potentiële koper, en de oplossing voor zijn probleem.

Your International ondersteunt 50+ webshops bij het verkopen van hun producten op Amazon.com met converterende productteksten.

Dit doen we met 40 bewezen Copywriting technieken.

SEO Copywriters weten het converterende aspect te combineren met vindbaarheid

Waardoor de Amazon teksten vanonze klanten op hoge posities in Google belanden. Gelukkig gaat het bij SEO steeds vaker om het schrijven van kwalitatieve content dan om trucjes om Google te beïnvloeden!

Commerciële teksten schrijven is meer dan mooie teksten schrijven. Wat hierbij komt kijken? We kruipen in het hoofd van de potentiële klant en bieden hem de oplossing waar hij of zij naar op zoek is.

Internationale Amazon.com teksten

Amazon is wereldwijd een van de grootste platformen voor de verkoop van producten. Veel webshopeigenaren kiezen Amazon.com en Bol.com als distributiekanaal, en terecht! Niet alleen in Nederland doet Amazon.com het steeds beter, in Duitsland is Amazon.com een van de grootste e-commerce kanalen. En laten wij nu net ook teksten in het Duits schrijven…

Your International ondersteunt 50+ webshops bij het verkopen van hun producten op Amazon.com met converterende productteksten.

Dit doen we met 40 bewezen Copywriting technieken.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.