Hola España, zakendoen in Spanje

Altijd al zaken willen doen in Spanje?

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Ondernemen in Spanje biedt veel kansen

Altijd al zaken willen doen in Spanje?

Spanje is van oudsher een favoriet vakantieland van Nederlanders, maar steeds meer Nederlandse ondernemingen willen ook zakendoen in Spanje. Welke kansen hier liggen voor Nederlandse bedrijven, kan vertaalbureau Your International je in een adviesgesprek glashelder uitleggen. Het team van Spaanse native speakers helpt klanten niet alleen aan foutloze vertalingen, maar voorziet je onderneming ook van adviezen en eventueel een internationale marketingcampagne.

Foutloze Spaanse website

De Spaanse consument is heel prijsbewust en veeleisend. Dit komt door een langzame economische groei en een grote werkeloosheid in het Zuid-Europese land. Wil je Spanjaarden daarom aanzetten tot het kopen van producten, moet je webcontent informatief zijn en in een foutloos Spaans. Het team van professionele native speakers van Your International is je daarbij graag van dienst met een correcte Spaanse vertaling.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Foutloos laten vertalen van je tekst?

The other way around in Spain

Wanneer je zaken gaat doen in Spanje, moet je rekening houden met heel wat papierwerk, zoals vergunningen. Ook hierbij kan Your International je helpen. Spaanse contracten, Spaanse juridische teksten; Your International vertaalt het foutloos en snel naar een duidelijke Nederlandse tekst. Zo weet je precies waarvoor je tekent, wanneer je zakendoet in Spanje, en kunnen er geen misverstanden ontstaan.

Maar eerst – exporteren naar Spanje

Het Spaanse mañana, mañana en de Spaanse siësta kent iedereen wel. Feestvieren na successen en de strenge hiërarchische organisatiestructuur is ons Nederlanders minder bekend. Helaas zul je je moeten aanpassen aan deze cultuurverschillen, wanneer je in Spanje zaken gaat doen. Dit is slechts een voorbeeld van de gebruiken en gewoontes, die in Spanje anders zijn dan in Nederland. Ook de regelgeving is bijvoorbeeld anders en de belastingafdracht. De professionals van Your International onderzoeken zulke factoren, voordat er een vertaling wordt gemaakt. In een adviesgesprek adviseren ze je hierin en maken ze samen met jou een geschikte marketingcampagne, die je onderneming met succes op de Spaanse markt brengt.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.