Albanees vertaalbureau Your International

Vertalen van Albanese documenten voor uw bedrijf

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Ondernemen in Albanië - Albanees vertalen

Albanees behoort tot de Indo-Europese taalgroep en wordt gesproken door ongeveer 7,6 miljoen mensen. De taal wordt gesproken in Albanië en Kosovo, en ook in enkele delen van Macedonië, Montenegro, Servië, Griekenland en Italië. De sprekers van het Albanees zijn ook te vinden in andere gebieden afkomstig van de Balkan, waaronder Scandinavië, Zwitserland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Turkije, Australië, Nieuw-Zeeland, Nederland, Singapore, Brazilië, Canada en de Verenigde Staten (moderne diaspora). Het Albanees vertoont geen noemenswaardige gelijkenis met enige andere Indo-Europese taal; het is blijkbaar de enige moderne overlevende van zijn eigen subgroep.

Your International is een professioneel Albanees vertaalbureau

Albanees vertalen doen we met een team van meer dan 100 professionele native Albanese vertalers over de hele wereld, gespecialiseerd in diverse gebieden zoals landbouw, economie, onderwijs, elektronica, energie, techniek, financiën, juridisch, geologie, contracten, koken, literatuur, management, marketing, productie, marketing, marktonderzoek, wiskunde, media, medisch, militair, fysica, poëzie, psychologie, octrooien, farmaceutica, architectuur, astronomie, automatisering, biologie, handel, certificaat, investering, journalistiek, recht, spellen, geografie, overheid, geschiedenis, human resources, IT (informatietechnologie), verzekering, chemie, computers, filosofie, religie, detailhandel, wetenschap, sport, telecom (telecommunicatie), textiel, toerisme & reizen, transport en zoölogie. Wij bieden Albanese vertaaldiensten aan in de volgende talencombinaties:

 • Albanees Engelse vertaaldiensten
 • Vertaaldiensten Engels naar Albanees
 • Albanees naar het Nederlands vertalen
 • Nederlands vertalen naar het Albanees
Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Albanees vertalen door een Albanese vertaler

Waarom kiezen voor Your International Albanese vertalingen

 • Domeinspecifieke vertalers
 • Concurrerende prijzen
 • Projecten toegewezen na zorgvuldige screening van elke taalkundige, vertaler of tolk
 • TEP-proces (vertaling, redactie en proeflezen) om kwaliteit te garanderen
 • We gebruiken CAT-tools zoals Transit, WordFast, MemoQ, XTM, enz.
 • Alleen native vertalers of tweetalige vertalers met moedertaalvaardigheden
 • Wij/onze vertalers gebruiken het meest gebruikte CAT-tool SDL Trados, dat consistentie en kwaliteit garandeert en tegelijkertijd kostenvoordeel biedt voor u als klant wanneer u een Albanese vertaler zoekt.
1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.