Zaken doen in Algerije

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Dit thema schat de hoeveelheid technieken, tijd, kosten en betaald minste kapitaal die nodig zijn voor een kleine tot middelgrote organisatie met beperkte risico’s om op te starten en

officieel te werken in de grootste zakenstad van elke economie.

Om de informatie praktisch identiek te maken over 190 economieën, wordt een genormaliseerd bedrijf gebruikt dat voor 100% plaatselijk geclaimd is, een startkapitaal heeft dat vergelijkbaar is met

veelvoud van het loon per inwoner, deelneemt aan alledaagse moderne of zakelijke oefeningen en ergens tussen de 10 en 50 personen gebruikt, één maand na het begin van de activiteiten

activiteiten, die elk van eigen bodem zijn. Een Bedrijf Beginnen beschouwt twee soorten nabije organisaties met beperkt risico die in alle opzichten niet te onderscheiden zijn, dan weer wel, eigenlijk wordt één

organisatie wordt opgeëist door 5 gehuwde dames en de andere door 5 gehuwde mannen. De plaats van de economieën op de eenvoud van het beginnen van een bedrijf wordt ingegeven door het rangschikken van hun

scores voor het beginnen van een bedrijf. Deze scores zijn de rechte normaal van de scores voor elk van de deelmarkers.

 

Kan een buitenlander zaken doen in Algerije?

 

Niettegenstaande weigert de Algerijnse vennootschapswet buitenstaanders een groter aandeel (>49%) in Algerijnse organisaties te bezitten, dus onze Klanten zullen een buitenlander nodig hebben als hun medeplichtige voor het opzetten van een bedrijf in Algerije.

 

Is het gemakkelijk zaken te doen in Algerije?

 

De eenvoud van zakendoen in Algerije zal naar verwachting 158.00 bereiken vóór het eind van 2020, volgens de veronderstellingen van Trading Economics wereldwijde full scale modellen en onderzoekers. Op lange termijn zal de Gemak van zakendoen in Algerije naar verwachting rond 162,00 in 2021 en 157,00 in 2022 drijven, volgens onze econometrische modellen.

 

Wat is de zakelijke etiquette in Algerije?

 

Het opbouwen van individuele verbindingen die afhankelijk zijn van vertrouwen en gedeeld voordeel is fundamenteel met betrekking tot het voortzetten van het werk in Algerije, net als het vrijwaren van eer en bekendheid. Gebruik voortdurend je rechterhand om visitekaartjes te geven en te krijgen, of wat dan ook voor zover dat aan de orde is.

 

Wat zijn de risico’s van zakendoen in Algerije?

 

In tegenstelling tot tal van andere naties in haar omgeving is Algerije standvastig. Bij het presidentiële politieke besluit van 2014 werd de bewoner, Abdelaziz Bouteflika, herbenoemd. Algerije’s woeste gemene conflict van de jaren ’90 tekent nog steeds de bevolking; agitatie in de stijl van de Arabische lente is onwaarschijnlijk.

 

De Algerijnse regering verzond een lange-termijn-ventureprogramma ter waarde van US $ 262 miljard voor 2014 tot 2019, snel volgend op een programma voor 2010 tot 2014. Het programma voor 2014 tot 2019 concentreert zich rond stichting, landbouw, medische zorg en de reisindustrie. In 2014 en 2015 werden, hoe het ook zij, een paar projecten ingekrompen, omdat het effect van de daling van de olieprijs een dreun uitdeelde op het Algerijnse financiële plan en er veel tijd zwevend werd doorgebracht. In de loop van 2017 zagen we groene scheuten van herstel en meldden we nieuwe activiteiten. We nemen aan dat dit patroon zich zal voortzetten nu de overheid met haar “Activiteitenplan” voor financiële verandering de plannen voor de verbetering van de industrie vooruitduwt.

 

Energie is het fundament van Algerije’s economie. De sector koolwaterstoffen vertegenwoordigt over het algemeen 40% van de inkomsten uit het uitgavenplan, bijna 30% van het BBP, en meer dan 9% van de winst uit grondstoffen. Aangetoonde ongeraffineerde en brandbare gasvoorraden worden geschat op 12,2 miljard vaten en 4,5 triljoen kubieke voet, afzonderlijk de veertiende en de vierde grootste op de planeet. Algerije is Afrika’s vierde grootste maker van olie en ’s werelds zesde grootste maker van gas. Alles bij elkaar heeft Algerije in 5% van de Britse gasbehoefte voorzien, en 2014 controleerde een lange tijd sinds de eerste LNG zending naar Canvey Island. Algerije’s programma voor duurzame energie en stroomopwekking voorziet in de invoering van 22.000 MW aan productiebeperking uit onuitputtelijke bronnen tegen 2030 – waarvan 10.000 MW bestemd is voor product naar Europa. Een programma van $ 60 miljard is uitgezonden om dit op gang te krijgen.

 

Britse IOC’s en EPC-arbeiders die te huur zijn, werken al lang in Algerije. Hun ondernemingen, vergelijkbaar met Petrofac’s 1.2 miljard US$ kostende El Merk site, zetten winkelnet open deuren uit voor alles van welzijnskaders tot verbindingsbanden.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Wat is de moedertaal die in Algerije gesproken wordt?

 

Arabisch is de gezagstaal van Algerije, maar de provinciale relatie van het land met Frankrijk benadrukt eigenlijk wat het beste het huidige Algerijnse karakter communiceert. Talrijke Algerijnen spreken ongedwongen Arabisch dat de Algerijnse tongval vermengt met het Frans.

 

Is Engels belangrijk in Algerije?

 

In tegenstelling tot sommige Afrikaanse landen is Algerije extreem verlaten in Engels spreekvermogen, omdat het Frans aan de Algerijnen opgedrongen wordt en er nauwelijks Engelse leermiddelen zijn. … Nu de wereld echt wereldwijd aan het worden is, is het momenteel totaal belangrijk voor Algerijnen om de Engelse taal te beheersen.

 

Heb ik een Arabische vertaler nodig als ik zaken doe in Algerije?

 

Een bekwame Arabische tolkadministratie is een absolute noodzaak om in Dubai zaken te kunnen doen. Algerije, Koeweit, Jordanië, Somalië en tal van andere naties zijn Arabisch sprekende naties. … De olie-industrie, de ontwikkelingsindustrie en de geldhandel zijn verschillende gebieden waar zulke Arabische tolkdiensten nodig zijn.

 

Native vertalers en moedertaalsprekers hebben een perfect begrip van het Arabisch.

Een professionele vertaler die naar zijn moedertaal vertaalt is bedreven in alle taalkundige nuances van die taal. Omdat ze hun hele leven al Arabisch spreken en de taal schrijven, hebben ze zowel een besef van de subtiliteiten ervan als een uitgebreide woordenschat. Dankzij de vaardigheden van deze professional profiteer je van een vertaling van hoge kwaliteit, die perfect trouw is aan het origineel.

Door een professionele, native Arabische vertaler te gebruiken, krijg je een vlotte, consistente vertaling. Dit zal niet alleen je bedrijf internationaal helpen, maar ook je merkimago bevorderen en je reputatie versterken.

Ook kennen Arabische vertalers de plaatselijke cultuur heel goed. Behalve een perfecte beheersing van de Arabische taal, zal de vertaler in zijn moedertaal ook veel kennis hebben van de culturele normen die gelden in het land waar de vertaling op gericht is.

Daardoor zijn ze in staat alle elementen van de taal op een nauwkeurige en relevante manier te vertalen. Dit is bijzonder belangrijk voor vertalingen van sociale netwerken, websites, of andere marketing of reclame inhoud, die een grondige kennis van de plaatselijke cultuur vereisen.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.