Aber sicher, ondernemen in Duitsland

Ook exporteren of importeren naar of vanuit Duitsland?

Bekijk onze referenties
Specialist in 20+ talen
Ervaren vertalers
Incl. kwaliteitscontrole
Vanaf € 0,06 cent per woord

Ondernemen in Duitsland biedt veel kansen

Ondernemen in Duitsland?

Altijd al willen ondernemen in Duitsland? Dat kan, want de Duitse markt heeft Nederlandse bedrijven veel te bieden. Er komt wel wat bij kijken, wanneer je wil ondernemen in ons buurland. Belastingen, personeelszaken en regelgeving zijn een paar voorbeelden van zaken, die in Duitsland anders geregeld zijn dan in Nederland. Zekerheid is een zeer belangrijke factor, wanneer je zaken wil doen in Duitsland. Gelukkig kan vertaalbureau Your International je die zekerheid bieden.

Verdwijnen Duits

Steeds minder mensen in Nederland leren Duits, ondanks het feit dat Duitsland een buurland is en Duitsland en Nederland van oudsher handelspartners zijn. Wil je ondernemen in Duitsland loop je waarschijnlijk bovenal tegen een taalbarrière aan. Zelf je website vertalen, zodat die hoog in de Duitse zoekmachines opduikt, is om die reden niet verstandig. Your International kan een uitkomst bieden. De professionals maken foutloze SEO-vertalingen, waardoor je zo in de Duitse zoekmachines tevoorschijn komt.

Ontvang een proefvertaling

36

Aangesloten bureau's

79

Talen beschikbaar

239.000

Gemiddeld aantal woorden vertaald

Foutloos laten vertalen van je tekst?

Kwaliteit en gecertificeerd

De Duitse consument heeft kwaliteit en morele waarden hoog in het vaandel staan bij productkeuze. Door de technische vertalingen van Your International kun je ervoor zorgen dat jouw productspecificaties foutloos aan de Duitse consument worden overgebracht, zodat deze overtuigd raakt van de kwaliteit die jouw onderneming te bieden heeft. Daarbij zijn de Duitsers helemaal niet zo nationaal georiënteerd als mensen verwachten. Meer dan de helft doet aan crossborder shoppen. Duitsland is daardoor de grootste e-commercemarkt van Europa. Daarom is het van belang dat jouw webwinkel ook blaakt van professionaliteit en foutloos Duits, zodat de Duitse consument bij jouw onderneming zijn aankopen gaat doen.

Experts Duits

In Duitsland zijn kortom een aantal zaken anders dan in Nederland. Your International biedt professionele vertalers, die naast een foutloos Duits gespecialiseerde kennis hebben van een vakgebied. Daarom kunnen zij je organisatie ook internationale marketingcampagnes aanbieden en adviezen geven over het importeren van en exporteren naar Duitsland.

1

Vraag een proefvertaling of direct een offerte aan

Binnen 1 uur reactie van een van onze projectmanagers.
2

Laat ons jouw specifieke wensen weten voor het beste resultaat.

Na uitgebreid onderzoek over het onderwerp, een oriëntatiegesprek of een duidelijke briefing met eventuele terminologie garanderen we het beste resultaat.
3

We vinden de beste vertaler voor jouw content.

We houden rekening met ervaring binnen jouw sector, de gewenste doelgroep en de beste tone of voice voor het beste resultaat.
4

Aan de slag!

Na akkoord starten we direct met het vertalen van jouw content. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte. Goed om te weten: projectmanagement is altijd inbegrepen, zo ook proofreading door een tweede vertaler
5

Oplevering en kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Mochten er binnen 14 dagen nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard samen doornemen en eventuele feedback doorvoeren.

Vul jouw gegevens in

en ontvang direct meer informatie

  Veel gestelde vragen

  Kan ik een gratis proefvertaling ontvangen?

  Zeker weten! Als je op zoek bent naar het vertaalbureau dat het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze kwaliteitsvertalingen. Je kunt een gratis proefvertaling van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke talencombinatie.

  Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de vertaling?

  Wij garanderen kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde native vertalers. Als de vertaling toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

  Bovendien zorgen we ervoor dat we de vertaling altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

  Voor wie werken jullie?

  We werken momenteel samen met grote internationale beursgenoteerde bedrijven waaronder MyProtein en Blackhawk. Ook werken we regelmatig voor goede doelen.

  Meer dan 100 partners in Nederland bouwen op onze vertalingen. Wil je meer informatie over onze referenties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Doen jullie meer dan alleen vertalingen?

  Ja! Van oorsprong zijn wij internationale consultants en marketeers. Wij bieden onze klanten internationaal SEO keyword onderzoek, internationale marketingcampagnes en advies over importeren, exporteren en ondernemen in het buitenland.

  Wat kost een vertaling bij Your International?

  Goede vraag. Wij vertalen al vanaf €0,07 per woord!

  Wat voor teksten of documenten vertalen jullie?

  Er zijn nauwelijks documenten die we niet vertalen, we vertalen dus inderdaad vrijwel alles: van websites, flyers en blogartikelen tot boeken en gedichten. Het maakt niet uit hoe je de teksten bij ons aanlevert: je kunt ons een Word-, Excel- of CSV bestand aanleveren. Daarnaast werken we in verschillende Content Management Systemen waaronder WordPress, Magento en Joomla.