Skip to main content

Sport en voeding expert groeit tot buiten de EU

Myprotein werd opgericht in 2004 en is de nummer 1 in Europa op het gebied van supplementie.

Het toonaangevende sportvoedingsmerk levert een reeks kwaliteitsproducten, waaronder proteïnepoeder, vitaminen en mineralen, eiwitrijke voedingsmiddelen, snackalternatieven en sportkleding. Vanuit Manchester is Myprotein actief in meer dan 70 landen. Het doel is om de ambities van mensen over de hele wereld aan te wakkeren – het beste maken van sportvoeding voor iedereen, ongeacht hun doel.

Myprotein vertalingen

MyProtein is al 10 jaar actief om de beste sportvoeding en sportkleding webshop te worden. Myprotein heeft dit in Europa al bereikt.

Your International ondersteunt Myprotein met vertalingen Engels-Nederlands wanneer zij nieuwe producten op de markt brengen. Vertalingen met het oog op SEO vindbaarheid. Myprotein kan bij iedere launch rekenen op ons snelle en accurate vertaalwerk.

Your International ondersteunt meer dan 40+ webshops bij het vertalen van hun productinformatie, SEO gerichte productteksten en e-commerce funnel content. Wij leveren in vrijwel alle beschikbare bestandsvormen; van een overzichtelijke Excel, CSV, of Word file tot uiteenlopende Content Management Systemen als Magento en WordPress.